Mobiili puheluiden seurantasovellus

Puhelut voivat viedä yllättävän suuren osan työpäivästä. Puheluiden määrän ja laadun seuraaminen tukkimiehen kirjanpidolla on työlästä. Työryhmämme on kehittänyt kännykkään räätälöitävän puheluiden seurantasovelluksen.

Kun puheluiden seurantasovellus on ladattu kännykkään, sille kerrotaan, mitä asioita halutaan seurata: oletko esimerkiksi kiinnostunut tietämään, mistä ja missä määrin soittoja tulee, kuinka usein soitot olivat aiheellisia, millaisiin toimenpiteisiin puhelu johti, jne.

Puheluiden seurantasovellus on jatkuvasti käynnissä taustalla. Se rekisteröi lähtevät ja tulevat puhelut. Puhelun jälkeen sovellus avaa kyselykentän, johon käyttäjä voi tallentaa omiin tarpeisiinsa räätälöidyt tiedot puhelusta.

Sovellus tallentaa puhelun keston ja puhelusta annetut lisätiedot puhelimen muistiin. Tulokset on helppo tulostaa tai siirtää tietokoneelle analysointia varten. Sovellus toimii Android-puhelimissa.

Esimerkki siitä, millaista tietoa puheluiden seurantasovelluksesta saa ja miten sitä voi käyttää.

Tämä esite sovelluksesta on ladattavissa tästä.

Jos olet kiinnostunut tästä puheluiden seurantasovelluksesta, ota yhteyttä Olli Martikaiseen, sähköposti olli.martikainen@etla.fi.

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*