Mobiili työajan seurantasovellus

Miksi aika ei riitä? Mihin aika katosi? Usein oma arvio tehtäviin käytetystä ajasta ei osu aivan kohdalleen. Prosessitutkimuksessa ja oman työn kehittämisessä on kuitenkin olennaista tietää, minkä verran mikäkin tehtävä vie aikaa. Työryhmämme on kehittänyt kännykässä toimivan, omaan tarkoitukseen räätälöitävän työajan seurantasovelluksen.

Kännykkään ladattavalla työajan seurantasovelluksella voi kerätä tietoa siitä, miten kauan aikaa minkäkin tehtävän parissa toimii. Ennen seurannan aloittamista käyttäjä määrittelee sovelluksen avulla itse, mitä asioita haluaa seurata.

Sovellus käynnistyy, kun puhelinta heilauttaa kaksi kertaa sivusuunnassa. Se pyytää käyttäjää määrittämään itse asettamistaan tehtävistään senhetkisen tehtävän. Ajastin pysähtyy manuaalisesti.

Sovellus tallentaa tehtävän nimen, keston ja puhelimen liikkeet tehtävän aikana puhelimen muistiin. Tulokset on helppo tulostaa tai siirtää tietokoneelle analysointia varten. Sovellus toimii tällä hetkellä Android-puhelimissa.

Tämä esite on ladattavissa tästä.

Jos olet kiinnostunut tästä sovelluksesta oman työsi kehittämisessä, ota yhteyttä Olli Martikaiseen, sähköposti olli.martikainen(a)etla.fi.

Jätä kommentti

Your email address will not be published.

*