Method for Throughput Maximization of Multiclass Networks with Flexible Servers

Tässä artikkelissa tutkitaan joustavia erityyppisiä palvelimia käyttävän moniluokkaverkon läpäisyä, kun verkon solmuissa olevien palvelinten osaamisluokat ja kokonaismäärät noudattavat yleisiä rajoitusehtoja. Jokaiseen asiakasluokkaan liittyy verkon solmu, jossa asiakkaita palvellaan, sekä työmäärä, jonka asiakkaat tuovat solmuun. Palvelimissa sallitaan eri osaamisluokkia ja palvelutehokkuuksia. Esitämme yksinkertaisen tavan verkon maksimiläpäisyn ylärajan laskemiseksi staattisella palvelinallokaatiolla.

Asiasanat: Palvelinallokaatio, joustava palvelin, moniluokkaverkko, läpäisy, pullonkaula

Naumov V., Martikainen O.: Method for Throughput Maximization of Multiclass Networks with Flexible Servers, ETLA DP 1261

Artikkeli on ladattavissa täältä.

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*